Tervetuloa rekikoirien kotiin

From: 10,00 

Kuvaus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tapaamaan laumamme viehättäviä yksilöitä. Pienen perhekennelimme koirajäseniin kuuluu kaiken ikäisiä huskyjä nuorista eläkeläisiin – jokainen koira on valmis tulemaan uudeksi parhaaksi ystäväksesi!

Voit myös osallistua kennelin päivittäisiin rutiineihin.

Sopii kaikille.

Kesto: 1 tunti

Pyydämme sinua tarkistamaan kennelimme sijainnin ennen varauksen tekemistä. Laumamme elää luonnossa, lähellä metsiä ja kaukana kaupungin valoista, joten julkinen liikenne on harvinaista. Voit varata taksin, tila-auton tai linja-auton sinulle ja ryhmällesi kätevästi.

Haluamme varmistaa, että kaikilla vieraillamme on mahdollisuus tavata koiramme rauhassa ja hiljaisuudessa. Tästä syystä kaikki retkemme ovat yksityisiä, lukuun ottamatta aikataulun mukaisia ​​viikko-ohjelmia tai jos toisin mainitaan. Siksi muistutamme ystävällisesti, että jos varaat kennel-vierailusi esimerkiksi klo 10, se on myös saapumisaikasi kennelissämme. Suunnittelemme päivämme siten, että jokaisella ryhmällä on runsaasti aikaa tavata ja tervehtiä koiria ennen seuraavan vierailijaryhmän saapumista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tervetuloa rekikoirien kotiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Loihakka specialises in husky safaris. We are based in Oulu, Finland.

Loihakka has over 15 years of experience in husky safaris around Northern Finland and in the Oulu region, along with thousands of happy customers around the world.

Loihakka is not a dog farm: all our dogs are individuals in their own right and they live as valuable members of our family. We take pride in our cheerful, friendly and well-tended dogs, who are always happy to give our visiting explorers an unforgettable experience in the wilderness.

Our joyful, friendly Siberian Huskies are happy to give you a ride through the glittering snow. Our huskies know how to enjoy the snow and they love running. Let our huskies offer you the experience of a lifetime exploring the winter wonderland.