Lounas Spin

From: 50,00 

Tervetuloa Huskyjen kotiin! Tutustu laumamme viehättäviin yksilöihin ja käy HuskySpinillä 1,5 km:n reitillä maagisessa talvisessa kuusikossa.

Rentoudu ystäviesi hyvässä seurassa kermaisen lohikeiton ja avotulen äärellä kammissa.

Service provider : Loihakka Osastot: , , , ,

Kuvaus

Tervetuloa Huskyjen kotiin! Tutustu laumamme viehättäviin yksilöihin ja käy HuskySpinillä 1,5 km:n reitillä maagisessa talvisessa kuusikossa.

Rentoudu ystäviesi hyvässä seurassa kermaisen lohikeiton ja avotulen äärellä kammissa.

Saatavuus: Sää- ja lumitilannevarauksella

Ohjelma sopii kaikille

Ohjelman kesto: 1 tunti

Hinta ei sisällä:

  • Talvivaatetus

Pyydämme sinua tarkistamaan kennelimme sijainnin ennen varauksen tekemistä. Laumamme asuu luonnollisessa ympäristössä lähellä metsiä ja kaukana kaupungin valoista, joten julkista liikennettä on vain vähän ja sekin on kaukana. Voit varata kauttamme taksin, minibussin tai bussin sinulle ja ryhmällesi kätevästi. Loihakka kartalla

Haluamme varmistaa, että kaikilla vieraillamme on mahdollisuus tavata koiramme rauhassa ja hiljaisuudessa. Tästä syystä kaikki varaukset ovat yksityisiä, lukuun ottamatta aikataulun mukaisia viikko-ohjelmia tai jos toisin mainitaan. Siksi muistutamme ystävällisesti, että jos varaat kennel-vierailusi esimerkiksi klo 10, se on myös saapumisaikasi kennelissämme. Suunnittelemme päivämme siten, että jokaisella ryhmällä on runsaasti aikaa tavata ja tervehtiä koiria ennen seuraavan vierailijaryhmän saapumista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lounas Spin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Loihakka specialises in husky safaris. We are based in Oulu, Finland.

Loihakka has over 15 years of experience in husky safaris around Northern Finland and in the Oulu region, along with thousands of happy customers around the world.

Loihakka is not a dog farm: all our dogs are individuals in their own right and they live as valuable members of our family. We take pride in our cheerful, friendly and well-tended dogs, who are always happy to give our visiting explorers an unforgettable experience in the wilderness.

Our joyful, friendly Siberian Huskies are happy to give you a ride through the glittering snow. Our huskies know how to enjoy the snow and they love running. Let our huskies offer you the experience of a lifetime exploring the winter wonderland.