Oulu on ihanteellinen vierailukohde perheille ja retkeilijöille

Oulu on ihanteellinen vierailukohde perheille ja retkeilijöille, jotka haluavat kokea aitoja suomalaisia elämäntapoja poissa väkijoukoista ja suurista matkailukohteista.

Paikka luonnon ystäville

Oulu on paikka luonnon ystäville: se sijaitsee maailmankuulun Liminganlahden lintujen tarkkailualueen vieressä. Oulu on koskemattomien mäntymetsien keskellä, jotka ovat upeita paikkoja patikointiin ja marjojen poimintaan. Koe suot, kolme suurta jokeamme ja meri. Koe pohjoiset valot syksyllä ja talvella. Kirkkaat kesätyöt, kun aurinko ei koskaan laske – tai hiihto, kävely ja kalastus jäätyneillä järvillämme ja merellä talvella.

Helppo saavuttaa

Oulun pääsee helposti autolla tai junalla ja päivittäin Helsingistä on useita lentoja. Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin: se on tarpeeksi suuri, meillä on laaja valikoima kauppakeskuksia ja putiikkeja, taidetta ja kulttuuria, ja silti koskematon luonto on vain kivenheiton päässä.

Anna itsesi rakastua Ouluun ja sen ihmisiin! (Ja jos haluat nähdä joulupukin, matka Rovaniemelle on vain kaksi tuntia autolla tai junalla.)

Julkinen liikenne

Julkinen liikenne

 

Museot

Museo- ja tiedekeskus Luuppi

 

Kansallispuistot

Rokua

Syöte

Destination Oulu